Unibet kaller Yaya Sanogo-forbudet etter albuen på Charlton

MK Dons-lederen, Karl Robinson, har bedt om at Charlton Athletics Yaya Sanogo blir utestengt for resten av sesongen etter sin off-the-ball-albue på Antony Kay i tirsdagens 0-0-tegning ved The Valley.

En allerede skadelig kveld for den sørlige London-siden ble Unibet bonus forverret av Sanogos avskedigelse. Charlton forblir 23. i Championship med 10 kamper å spille etter ikke å slå Dons, som er 21 og syv poeng foran dem. Turners Sean Dyche er fornøyd med Andre Gray etter seier på Fulham Les mer

The Tilskueren Sanogo, som er lånt fra Arsenal, vil bli suspendert i tre kamper etter å ha blitt gitt et rett rødt kort av dommeren Charles Breakspear for hendelsen i sjette minuttet av andre halv-stoppetid, og Robinson sa sint: “Det var ekkelt .Han burde bli Unibet utestengt for resten av sesongen.

Han er tydeligvis ute av ballen, hadde en tur og så en annen. Rob Hall var også kledd på lengre side av banen. Noen av taklene var grenseovergrep. Jeg forventer å se politiet i tunnelen på heltid.

“Jeg vet at det handler om kampen og konkurrerer om å overleve i en av de Unibet vanskeligste ligaene i Europa, men det må være et element av kontroll.

“Det er ikke akseptabelt. Han kunne ha brutt hans kjeve. Deres leder [José Riga] rystet ikke hånden min til vi var i tunnelen heller, så det endte med et bittert notat for meg.Men vi var det bedre laget. ”

Riga, hvis lag satte en uønsket klubbrekord ved å gå tiende Unibet hjemme ligamatch uten å vinne, sa i pressekonferansen etter kamp at han ennå ikke hadde sett Sanogo hendelsen, men la til: “Han gjorde noe dumt, unnskyldte, så jeg antar at han gjorde noe. Vi trenger ikke dette i vår situasjon, absolutt ikke. Vi er alle nervøse for situasjonen. [For ikke å vinne] mot en direkte motstander, er det to ganger vanskeligere [å overleve]. ”

more: http://bet-pt.com/unibet/unibet-bookmaker-odds-bonus/